Főoldal

21. rész: Woodybury

The Walking Dead 3x03
Egy kicsit az volt az érzésem, hogy a szezonpremiert próbálták megismételni. Pontosan másképp ugyan, de hasonló érzelmeket kiváltva. És a fene tudja miért, de ez nem sikerült. Érdekes volt, hogy Rick mentessé tették a részt, de itt kezdődhettek a gondok. Vajon Andrea és a titokzatos ninjakus nő vajon van egymagában olyan érdekes, hogy elvigyen egy részt? Jelentem, a készítők is tudták, hogy nem, így nem is volt más lehetőségük, mint felhasználni ezt az egész szálat arra, hogy bemutassák nekünk a Kormányzót.
Mondhatni az ő figurájára és Woodburyra húzták fel a részt - hála a jégnek. Az egyszer biztos, hogy nem okozott meglepetéseket, amelyek viszont alaposan rombolták az ázsijóját - ha csak az utolsó jelenetet nem nevezzük érdekesnek. Egy tipikus vezető, aki a nép előtt tisztán játszik és mindent az ő érdekükben tesz - legalábbis ezt a sódert löki. Aztán a felszín alatt már nem ilyen ártatlan. De hát ezeket tudjuk, hiszen másképp nem lenne félelmetes figura, aki meghatározó pontja lehet a franchise-nak. De azt hiszem majd a következő részek lesznek igazából vízválasztók.

Mindenesetre ez egy nagyon érdekes rész volt, ami tökéletesen vezette fel a folytatást. A sokkoló hatást ugyan nem, de az idei évad színvonalát sikerült végig megtartania.

21. rész Woodybury (Walk With Me)
Írta: Frank Darabont
Rendezte: Robert Kirkman
 
Andrea és Michonne állnak ennek a bámulatos epizódnak a központjában, ahol a Kormányzó vendégeiként megismernek egy több, mint 70 fős kistelepülést...Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék