Mezey Kitty – Becky Howard

Szinte minden nap hallható a hangja valamelyik csatorna, valamelyik műsorában. Kedves fiatal lány, aki profi módon szólaltat meg különböző korú és kinézetű szereplőket. Minden megszólalásában érződik, hogy szereti, amit formál Volt már nagyvárosi dáma, az amerikai Fehér Ház alkalmazottja, rendőrnő és még sok minden más is. Ő volt Becky Howard magyarhangja is a sorozat három évadjában.

Hirdetések

– Szerettem Becky-t szinkronizálni – meséli két forgatás között. Érdekes karakternek találtam, aki sokat változott a Droversen töltött idő alatt. Messziről érkezett, nehéz körülmények közül került a farmra. Jó volt nyomon követni, ahogy igyekezett beilleszkedni a csapatba.
Jó volt a lányok életét „élni” ha csak a szinkronstúdióban is tehettem. Szép volt a táj, a szereplők is, és jól éreztem magam a szinkronizálások alatt.

– Milyen volt a kolléganőkkel együtt dolgozni?

– Amikor többen álltunk a stúdióban bizony elő-előfordult, hogy nagyon belemerültünk a beszélgetésekbe, de ennek ellenére jó tempóban tudtunk dolgozni. Számomra mindig fontos, hogy kikkel dolgozom együtt. A mikrofon előtt állva nem mindegy, hogy a partnerrel, hogyan tudunk együtt működni. A Mcleod-os lányok csapata nagyon jó volt. Persze több kolléganővel dolgoztam már egyéb sorozatokban is, így nem voltunk egymás számára ismeretlenek.

– A sorozat vidéken, nem túl könnyű életkörülmények között játszódik.

– Szeretem a várostól távoli életet. Én is egy Budapesttől távoli kisvárosban élek, ahol gyakran lehet madárcsicsergést hallani. Jó levegőn, nyugodt körülmények között sétálhatunk, és egy kicsit élvezhetjük a környék előnyeit. Igaz, hogy évek óta viszont a fővárosban dolgozom. Szinte minden nap itt vagyok, mert vagy a munkám vagy más elfoglaltságom ide köt. Szeretek a nyüzsgésben lenni, de nagyon jó minden este a megszokott, csendes és nyugodt körülmények között pihenni.

– A szinkronizálás mellett láthatunk-e valamilyen más munkában is?

– Igen, színpadon is rendszeresen fellépek. Résztveszek egy utazó színház munkájában, amelynek keretében járjuk az országot. Jelenleg is két népszerű darabbal turnézunk. Az „Egy csók és más semmi” mellett az „Egy szoknya egy nadrág”-ot is nagysikerrel mutattuk be több alkalommal.

– A munka mellett iskolába is jársz.

– Művelődésszervező főiskolai majd egyetemi szakon végeztem. Most közgazdász szakra járok. Tudom, hogy ez egy kicsit távol esik a színjátszástól, de mindenképpen a kultúra, a művelődés közelében szeretném az életemet leélni. Vonz a színjátszás is, de nem állna tőlem távol valamilyen kulturális szervező feladat is.

Hirdetések

– És, a szinkronizálás?

– Már gyerekkoromban érdekeltek a magyar hangok. Figyeltem a velem egykorú színésznőkre, mint például Zsigmond Tamarára, aki már nagyon fiatalon népszerű volt. Később többször is dolgoztunk együtt, így ez is öröm volt a számomra. Most a szinkronizálásból élek, de a puszta pénzkereset mellett úgy gondolom, hogy itt lehetőség van komoly művészi munka megalkotására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Orosz Helga - Steve Hall

pén nov 28 , 2008
Évek óta szeretem a hangját. Sok esetben ő volt nekem az igazi nő magyar megszólaltatója. Hallottam szőkén, barnán, vörösen, magasan, alacsonyan, de minden esetben a valódi nő megtestesítőiként. Szerencsés orgánumának köszönhetően a szinkronban nem öregedett egy másodpercet sem, valószínűleg még évekig hallhatjuk különböző szépségek megszólaltatójaként.