Németh Borit akarom

De most azonnal! Na persze csak a hangját. Meghallani és megszeretni csak egy pillanat műve volt. A született nő hangja. Bárki mellé osztják be "párnak" az illető színésznő rögtön szebb és jobb lesz a képernyőn. Olyan mint Kovács Nóra a negyvenes korosztályban. Szinte minden méretű, színű és formájú színésznő mellé kiválóan illik. Tizennyolctól-negyvenig szinte mindenhol jól megállja a helyét.

Hirdetések

Mégis mostanában kevesebbet lehet hallani. nem tudom, hogy mi az oka de remélem, csak átmeneti hanyagolásban van része. Nekem mint nézőnek szükségem van a heti "némethbori" adagomra a békés tévézésem érdekében.

Nézőként csak remélni tudom, hogy lassan visszaveszi azokat a szerepeket, amiket eddig vitt. Jó lenne, ha sokáig lehetne még hallgatni. Bízom benne, hogy más kollégáitól eltérően ő nem fog búcsút inteni a szakmának.

Next Post

Nemcsak tévé, de szinkronstúdió is

sze nov 26 , 2008
Szeretném, ha néhány másodpercre megállnánk és megemlékeznénk egy dátumról, amely olyannyira elfeledett, hogy a szakmájukat művelők közül sem sokan emlékeznek rá. Pedig 1954 őszén a lombhullás mellett történt egy azóta is egyedülálló esemény. Az akkori Vöröshadsereg útján megnyílt az első, kifejezett szinkronstúdiók befogadására készült épület.