Rejtélyes sztárok

Nemrég tűzte műsorára az egyik kereskedelmi tévé a népszerű J.J.Abrams sorozat folytatását. Rövid exkluzív interjú következik a Rejtély (Fringe) című széria egyik legkedveltebb és legnépszerűbb (magyar)hangjával, Seszták Szabolccsal, akit többek között Joshua Jacksonnal való viszonyáról és a második évadbeli különbségekről faggattunk.
Hirdetések

– Milyen ennyi év után újra Joshua Jacksont szinkronizálni?

– A kérdés nem teljesen jó:) Ugyanis a Dawson óta is több filmben szólaltattam meg J.J-t. Egyébként meg elfogult vagyok vele, már az első "találkozásunkor" közös nevezőn voltunk és ez pedig még a múlt évezredben volt.
Jó dolog az ha nem kell rátenni vagy visszavenni magadból.  Egy figurát pedig aki hozzád nőtt, mindig hálás feladat szinkronizálni.

– Látsz-e különbséget a Dawsonos és a mostani színészi játéka között?

– Persze, sokkal érettebb lett de el kell ismerni, hogy a kezdetekben is jó volt amit csinált.

– Mi a véleményed magáról a sorozatról?

– A Rejtélyt nagyon szeretem csinálni, pár részt még meg is néztem, ami nálam nagy szó mert  ritkán tv-zek…csak olyan későn adják. A sorozat izgalmas és látszik, hogy a forgatókönyvírók is tudják a dolgukat!

– Látsz-e különbséget az első és a második évad között?

– Igazából nem érzek nagy különbséget, mindkét évad színvonalas és nincs "gatyaletologatás" benne, csak azt várom, hogy mikor jövök már össze Pikali Gerda figurájával?

– Milyennek találod a magyarváltozatod, illetve, milyen a hangulat a forgatások közben?

– A magyar szöveg szerintem rendben van és jó belőle dolgozni, a Mikroszinkron és Kozma Mariék -rendező- pedig a régi iskolát képviselik. Nem sok stúdió van ahol még a színész a legfontosabb. Ezzel a hangulatot is jellemeztem. Ha az ember érzi hogy fontos és megbecsülik a munkáját, akkor szárnyakat kap.

– Van-e kedvenc szereplőd, vagy epizódod?

– Elfogult vagyok Végh Péterrel és Pikali Gerdával is, mivel velük vagyok sokat , ezért őket illetve figuráikat emelném ki. Az összes epizód ütős.

– Kiknek ajánlod a sorozatot?

Hirdetések

– Hogy kiknek? Akik szeretik azokat a misztikus, sejtelmes sorozatokat ahol gondolkozni is kell….

Berenkovics Ákos

2 thoughts on “Rejtélyes sztárok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Köszönjük! Az első ORIGO-s cikkünk.

ked júl 6 , 2010
<div style="text-align: center"> <img class="himage" src="/pics/szinkron/hu/48522.jpg" border="0" alt="Első Origo-s anyag 2010.07.06." title="Első Origo-s anyag 2010.07.06." width="250" height="178" style="border-width: 0px; padding: 0px" /> </div>