Robbanj velünk a nyári szünetbe!

Minden, a magyar szinkron iránt érdeklődő lánynak, fiúnak, asszonynak, és férfinak lehetőséget biztosítunk arra, hogy belessen a szakma mélyére. Csak 1 napra megnyitunk egy szinkronstúdiót a jelentkezők előtt.

Hirdetések

JÚNIUS 16-ÁN szombaton 10 órától tartunk egy nyílt napot, ahol bárki kipróbálhatja magát!

Rendező, hangmérnök és színész segítségével bárki felmérheti tehetségét! A meghallgatáson egy narráció és rövid szinkronizálás mellett egy beszélgetésre is sor kerül, amelynek végén mindenki kap egy értékelést a további lehetőségeiről.

Kérlek, amennyiben érdekel a lehetőség küldd el a szinkronmagyarszinkron.hu emailcímre életkorod, lakhelyed, és telefonos elérhetőséged, és hogy melyik kedvenc magyar hangoddal találkoznál szívesen!

A program költsége: 3000 Ft, amely magába foglalja a stúdió használatát, a szakemberekkel való közös munkát!

Hirdetések

Ha kérdésed lenne küldd azt is a szinkronmagyarszinkron.hu-ra.

Szerezz már az első szabadnapodon életre szóló élményt magadnak és barátaidnak!

Magyarszinkron.hu

Next Post

Kulka János: House egy szentimentális, borzalmas alak

pén máj 25 , 2012
<p style="text-align: justify;">Kulka János a Doktor House címszereplőjének adta hangját öt éven keresztül: kérdésünkre elárulta, hogy bár Hugh Laurie-t jó színésznek tartja, de John Malkovichot szinkronizálná szívesebben.<br />A doki karakterét szókimondónak, nyersnek, tapintatlannak, bunkónak tartja, de szereti szinkronizálni, és annyira megszokta, hogy nem kellett rá próbálnia sem.</p>