Főoldal

FALcast
A hivatalos #BITTEN kibeszélő podcast Műsorunk első évada a sorozat utolsó évadáról szól

Egy hetet csúsztunk vele, pedig mi felvettük időben. Az ok? Püffögtem rajta, mint a Trabantos dalban a címszerelő járgány. Farkasoljunk egy kis vért a női vezérünk oltárán. Nyugalom, nem akciódús epizód következik! Vagy mégis?


Tíz évvel ezelőtt pontosan ebben a percben írtam az első bejegyzésem a Joey szerint a világ-ba. Ma egy vadonatúj podcastet hozok el hozzátok. Luke cimborámmal összeülünk a BITTEN utolsó évadára és hódolunk egyik kedvenc szenvedélyemnek: Laura Vandervoortról fogunk áradozni.


Mit lehet tenni, amikor minden idők egyik leggyengébb és legröhejesebb epizódjával találod szemben magad? Szórakozni! És mi pontosan ezt tesszük a Falcast utolsó előtti adásában miközben sorra gyártjuk az elméleteket és próbáljuk megérteni az írók észjárását. Egy adás, amit akkor sem szabad kihagynod, ha nem nézed a sorozatot!


Orosz altatódalokkal és nyelvtörökkel szállunk ringbe kedvenc vérfarkasainkkal. Ezúttal az idő okozza a legnagyobb fejtöréseket, miközben megsiratunk utolsó közös jeleneteket és elmorzsolunk egy-két bizarr elméletet a véghajrára.


Megcsúszva ugyan, de fel nem adva. Vadonat új résszel jelentkezett a Bitten és miután Luke elkészült az epizód feliratával összeültünk, hogy kibeszéljük. És úgy tűnik elég sok mondanivalónk is lett az epizóddal kapcsolatban.


A múlt heti érzelemdús epizód után Paige visszatér, hogy megfejtse mi is a baj Rocco-val. Eközben Elena... a vörös szemű farkas nyomába ered. A műsorvezetők pedig úgy visítanak, mint a farkasok. #TüzeldaFalcastod


Joey Kalevala felolvasással küzd meg a Bitten írói ellen. Vajon melyikük merészsége vetekszik a másikéval? Vajon ki nyeri meg a végén? Döntsd el Te!


Négy történetszálon is felpörögnek az események. Kell ennél többet mondanunk?


Elena elmondja Jeremynek, hogy ismeri Szását. Jeremy átakarja adni őket Romannak... Dióhéjban. Persze ennél


Újra voltak látványos akció jelenetek. Szenvedélytől izzó konyhapultok. Kiderült, hogy Oroszországban is élnek még boszorkányok, és két orosz érkezett vacsorára. És ha mindez nem volna elég, tessék követni a farkasok példáját és répát répára halmozva vadászni a húsra.


Az írók idei képzésén megtanult új fortély nem más, mint az időugrás helyesen való alkalmazása volt. Sőt, tovább megyek nem tudom milyen képzéseket végeztek, de mostanra olyan szinten megtanulták a mesterségük, hogy már a meztelenséget, valamint a nem csak látványos, de vizuálisan minden tekintetet kielégítő szexjeleneteket is kivonták a forgalomból. A Bitten alkonya egy új kanadai írónemzedék megteremtésének hajnala.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék