Főoldal

Rachel Bilson perce

Úgy tűnik, hogy most elkezdődött a Hart of Dixie című sorozat forgatása egyre több képi, illetve videó anyag kerül ki. Ennek fényében már is itt a legújabb, melyben Rachel Bilson mesél kicsit a sorozatról és a figurájáról. Sok újat mondjuk nem tudunk meg, de olyan édes, hogy csak na...
Rachel nagyon szereti Zoe-t játszani, mert mókásnak tartja a figurát, aki rendkívül szarkasztikus és jó orvos.
Potert Burt Reynolds-poénjától kifeküdtem. Nem véletlenül kezeljük no.1.ként ezt a sorozatot, na.

Érdekességek:

  • Ajánlom figyelmetekbe Scott Porter twitterét, mert a fickó állati jófej, és néha napján még a sorozatról is ír. Például Jamie Kinget legutóbb az "Elfújta a szél" hősnőjéhez hasonlította, és imádja a csapatot, akivel dolgozik. Mondjuk ezzel mi is egyet értünk, isteni a cast.
  • A másik, hogy Rachel Bilson é Scott Porter nem csak a Hart of Dixie-ben játszanak együtt, hanem Bill Hader komikus nejének, Maggie Carey-nek a filmjében is, ahol olyan sztárok láthatóak még, mint Connie Britton (FNL), Andy Samberg (SNL), Bill Hader (SNL), Aubrey Plaza (Városfejlesztési osztály), Johnny Simmons (Kutyaszálló), Donald Glover (Balfékek), Nolan Gould (Modern család). Hogy csak a legismertebbeket említsük. A filmet a jelenlegi tervek szerint majd csak 2013-ban mutatják be, a címe pedig: The To Do List.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék