Főoldal

Diplomatavadász 1x11-12.

Kimaradt pár rész, semmi gond. Nem vesztettem semmit, csak pár plussz percet nyertem vele az életemben. Folytatódott a gyerek nőci kalandjai, aki pénzes pasikra bukik. Aztán ott van az anyuka, aki még mindig csak cuki, és végül ott van a magabiztos nőci, aki összehozta a hugocskáját egy kis táplálékkal. Kábé ennyi, ami történt. Állítólag az előző részekben volt vadászat is. Kíváncsi lennék az "Előző részek tartalmából"-t mi alapján vágják össze...


Majd a folytatásban már a leendő görög nagykövetre mászott rá durcás kislányunk, aki apa nélkül nőtt fel és apa komplexusa van, meg az is zavarja, hogy a barátnői többet keresnek nála, jobb pecóban élnek... nem, várjunk csak, ez nem lehet ok, hiszen ő egyedül él és restaurátorként szép kis pecót tud fenntartani. Ez az egy érdekes ebben a sorozatban, hogy megpróbálkozhatunk megfejteni Rebekát, de úgysem jövünk rá semmire, mert annyi rémes karakter. És ez így megy tovább. Míg nem ismét pofára esik, mert kiderül, hogy a görög félistene a japán-görög nagykövet lesz. Na bumm, ezt add össze.

Aztán az anyuka összejön végre a régi ismerősével, míg a kemény nőcivel nem történik semmi ő csak úgy van, időkitölteni. De még mindig nem ez a legrosszabb az egészben, hanem az hogy csomó olyan jelenetet vágnak be, amiknek se funkciójuk, se értelmük, csak a percek számát duzzasztják. Olyan pillanatokra tessék gondolni, mint amit minden magára valamit is adó alkotó azonnal kihajítani, hogy majd aki még nálunk jobban is mazohistább az majd a DVD-n megnézhesse.

DIPLOMATAVADÁSZ 1x11-12. Szegény csaj megint pofára esett... Most komolyan, az író belegondolt, hogy ez nagyobb parasztvakítás, mint az Így jártam anyátokkal?
Hadd ne mondjam, hogy milyen undorító volt mikor közelibe benyomták a képünkbe Sallai Nórát és az orrában a pézsét. Azt hittem ott helyben dobom ki a taccsot - nem azért, mert a nő nem szép, hanem mert ilyet közelibe egyszerűen nem teszünk be túl ocsmány kép. Mond


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék