Főoldal

ÚJ ROVATok

Nem lenne valódi és teljes a felfrissülés és a megújulás, ha nem vezetnénk be új rovatokat is. Az új oldal még inkább az olvasókra, és az ő véleményükre szeretne építkezni, hiszen az utóbbi hónapokban végzett kutatásaink alapján egyértelműen látszik, hogy mi a jövő. És mi már most szeretnénk elkezdeni ennek megalapozását. Az új rovatoktól éppen ezért nem kell megijedni, hiszen csak egy kis interaktivitásra van szükségük és életre kelnek.


És még annyit előljáróban, hogy 3 új rovatot mutatunk be az ősszel, melyek mindegyikének jövője a Ti kezetekben van! Mi kegyetlen Networkként írtjuk a bukófélben lévő rovatokat, szőrös szívűek leszünk. Viszont Ti bármelyiket megmenthetitek! Mi ebben bízunk, és reméljük egyik rovatunk sem fog elvérezni, hiszen mindegyikben rengeteg potenciál rejlik. Ezen kívül az összes most bemutatásra kerülő új rovatunkat elindítjuk legkésőbb október közepéig. A többi már rajtatok múlik! ;-)

UP&DOWN
Nem teljesen új a gyermek, hiszen februárban már volt egy tesztfázisú működése. Akkor egyetlen epizódot élt meg, de mi újragondoltuk a formulát, és felfrissítettük a benne rejlő lehetőséget. Innentől kezdve a rovat hetente jelentkezőssé fog átalakulni (mint ahogy eredetileg is szerettük volna), csak éppen nem mi fogjuk szerkeszteni, hanem a Ti ízlésetekre bízzuk a működését!
Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?
Lesz minden héten egy bejegyzés, és nektek komment formájában (vagy e-mailben, esetleg Facebookon, vagy Twitteren) kell elküldenetek, hogy az amit az aktuális héten (vasárnapi rovat, tehát vasárnaptól-szombatig) néztetek azok közül a friss epizód milyenre sikeredett az előzőhöz képest. Nektek csak annyit kell írnotok, hogy
"UP: Supernatural 6x01.
DOWN: Vampire Diaries 2x03."
Mégegyszer kihangsúlyozom, hogy nem kell az epizódnak Amerikában vagy hazánkban az aktuális héten futnia, nekünk bőven elég, ha Te azon a héten nézted meg. Ha tömbösítés vagy maraton áldozata, akkor minden részt külön is értékelhetsz. És nem a sorozat átlagához képest kérdezünk az aktuális részről, hanem az előző részhez képest (zárójelben azért megírhatjátok, hogy a széria egészéhez képest milyen volt a rész).
Így azok számára, akik nem nézik, átnézhetőbbé válik a nagy egész - az évad végén pedig majd egyesítjük.
Bemutató: 2010. október 04., hétfő
  •   Ring
Nyugi, nem a Chuck-ból jól ismert Ring szervezet jön és foglal el minket. Ahhoz ők túl kevesek. Sokkal inkább arról van szó, hogy lesz egy olyan rovatunk, ahol a sorozatrajongók kibeszélhetik kedvenceiket. A legtöbb széria csak egy általános, lehetőleg kiemelt kibeszélőt fog kapni, de nem kizárt, hogy lesznek olyanok is, akik sűrűbben kapnak majd kibeszélőt. A lényeg, hogy nálunk eddig leginkább csak az évadok végén találkozhattok kibeszélő céllal jelölt bejegyzésekkel - kivéve a sitcomok esetében. De ennek most vége! Mostantól a legtöbb képernyőn lévő sorozathoz fogunk készíteni általános célzatú kibeszélőket, és ha nem készül hozzá epizódleírás külön, akkor ott beszélhettek az aktuális epizódokról is.
Bemutató: 2010. szeptember 09.

- JNA ALLSTAR FAN FICTION
Ez az ötödik évadunk, épp ideje volt rajongásunk közelebb hozni a hétköznapokhoz. Éppen ezért megalkottunk egy olyan világot, ahol az utóbbi közel 100 év összes jelentős karaktere megfordulhat. Természetesen tévés szinről csak a '60-as évektől érdemes gondolkodni, de nézzük a jó oldalát, bárkit behozhattok... Lényeg a lényeg, hogy mi adunk egy alapsztorit, amit úgy alakítotok, ahogy csak akartok. Ne feledjétek korlátokat csak a kisképernyő világa jelent, minden más a fantáziátokra van bízva!
Én nagyon szeretném, ha minden részben más karakter állna a középpontban, ha úgy tudnánk ötvözni ezt a világot, ahogy csak mi akarjuk. Mindent rátok bízunk, mi csak a kezdőlökést adjuk meg.
Jelenleg egy havonta jelentkező rovatot alkotunk meg, ám ha sikeressé válik, akkor heti szériánk lesz. Mindenesetre egyenlőre 10 epizódban gondolkodunk, de mint mondottam volt, amennyiben bejön nektek, sűrűbben jelentkezünk és májusig megállás nélkül adunk új részeket, amiket Ti írtok.
A történeteket kommentek vagy e-mailek formájában várjuk. Tessék élni a lehetőséggel, legyünk mind részesei a világnak!
Bemutató: 2010. szeptember 26.Ezek az őszi újdonságaink. Természetesen mi is tűkön ülve várjuk a midseasont, ám hogy mivel jövünk ki akkor, az még hadd maradjon egy kicsit a mi titkunk. Főleg mivel semmi sincs kőbe vésve még azt illetően. Élvezzétek az őszt, várjuk a kommenteiket, leveleteiket és vendégírásaitokat, valamint fan fictionjeiteket! JOEY NEWS AJÁNLÓ - A Te választásod!
Tudjátok,
XoXo,
Joey


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék