Főoldal

Békítő 1x02.

A folytatásban: Ki a rejtélyes idegen? Waverly romantikus momentje. Wynonna és az őrült spiné effektus. Mindez rengeteg mókával és információval meghintve egy újabb Wynonna Earp őrületben. Békítő - Kikúrál az ezüst golyó.
1x02. "Égjenek a tüzek"
Premier: 2016. 05. 01.

(letöltés)

 

A tartalomból:

00:00-04:33
Luke lelkesedésének evolúciója David Dutchovny elemzésében

04:34-07:01
Az Earp nővérek kapcsolatának elemzése józan ész bevonásával
07:02-09:50
Elvárások a második epizóddal szemben
09:51-13:22
Fordítói különóra Luke-kal
13:23-55:46
Az "Égjenek a tüzek" megtekintése55:47-1:11:19
Égető kérdések:
- Milyen is lesz ez a sorozat hosszútávon?
- Mi lehet a Nagy Terv?
- Luke másodvéleményének fejlődése
- Vajon a színészek erre a szerepre születtek?
- A Báros jelenet
- Na de mi a helyzet Champpel?
- Ki fog a legtöbbet fejlődni a szezon során?
1:11:20-1:15:50
Joey átmegy MTV-be: Az epizód zenéi
1:15:51-1:18:39
Pár margóra vésett kósza tombola

 Wynonna Earp írások:
1x01. Hétvégi újoncok: Wynonna Earp
1x02. Miért van szüksége a világnak Wynonna Earp-re? (magyarul és angolul is elérhető)
1x03. WyFyy: Egy sorozatrajongó élete

 BÉKÍTŐ adások:
1x00. "Wynonna, miért vagy te Wynonna?"
1x01. "Otthonom, a Purgatórium"


A BÉKÍTŐ a Wynonna Earp átfersója, a BNV házigazdáival.
Joey (@JoeyNA) hangja ismerős lehet a műsor éléről, valamint arca friss ajánlós videóiból (Flash, Lucifer) és szavai eme magazin hasábjairól.
Luke (@mklsubs) neve pedig minden felirat vagy szinkron rajongó számára ismerősen cseng, hiszen a Bitten (az utolsó évadhoz készített Falcast c. podcastünkben is közreműködött), a Shannara - A jövő krónikái, a Crazy ex-Girlfriend mellett ő jegyzi állandó társával, Annával a Wynonna Earp rajongói feliratait is. Ez Luke és Anna számára pedig egy reunion a showrunnerrel, akinek egyik korábbi szériáját, a Lost Girlt is együtt fordították.
A két srác pedig tejesen megveszik a SyFy újonc sorozatáért, ahol a modern westernek feelingje találkozik a természetfeletti lényekkel, vagány női főhősök igazságszolgáltatása közben. Rajongásuk tárgyának pedig ebben az elképesztően informatív és lelkes podcastben igyekeznek hódolni.

A podcast minden esetben egy felvezető beszélgetéssel indul, ahol a srácok összefoglalják az előző részek történéseit, majd ezt követően kifejezik elvárásaikat az aktuális epizóddal szemben. Ezt követően jöhet az epizód megtekintése, ahol audiokommentár módra pofázzák végig az epizódot, mindent kommentálva és mindenről lerántva a leplet. Így még azok számára is könnyedén fogyasztható a műsor, akik nem követik a sorozatot, de érdekli őket miről is szól a Wynonna Earp. Mikor véget ér az epizód a fiúk végig pörgetik a bennük felmerülő kérdéseket és kibeszélik az aktuális epizód azon pontjait, amikre menet közben nem jutott lehetőségük, de nagyon érdekesnek találtak. Ez az a pont, amikor elkezdenek elméletek szőni a folytatást illetőleg és megpróbálják kitalálni milyen irányba is halad a sorozat. A végeredmény pedig egy nagyjából 75 perces szórakoztatóan fülbemászó élmény, amely kötelező minden rajongó számára!Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék