Főoldal

Running Wilde


Ez volt az a sitcom, amire semekkora tétben nem fogadtam volna. Hiába csípem a főszereplőit. Egyszerűen már az alapötletéből is hiányzott az a szikra, ami felvillanyozhatja az embert. Aztán egy kamerás abszurd játék ide vagy oda, jó nagy pofára esés lett, és egyenlőre szerencsére a FOX-on sem kirobbanó a siker - nem úgy, mint Hopéknál, akik megkapták már a teljes évados berendelést is. Túl azon, hogy ez egyszerűen nem az én világom ez bizony kegyetlenül nem az a fajta sitcom, ami arra késztetne, hogy nézzem. Halálra untam magam közben.

Röviden itt arról van szó, hogy adott egy önző kőgazdag bunkó, akinek a világon mindene megvan, egyetlen dolgot kivéve. Aki persze pontosan az ő szöges ellentéte és egy nőszemély. És igyekszik bebizonyítani neki, hogy tud ő önzetlenül is cselekedni mégha ehhez az amúgysem létező humoráról kell lemondania. Végül pedig pontosan ott kötünk ki, hogy az egész egy dögunalmas húsz perces maszlag lesz amiben a legnagyobb poén mikor az "ősemberek" szálloda medencéjében vannak. Najó, azt elismerem ott tényleg sikerült nevetnem, de minden mást Russell karaktere lerombolt. Főleg azokban a jeleneteiben amelyekben a főszereplő csávóval szerepelt.

Ez a gépezet valahol nagyon félrecsúszott. Nem mondom, hogy nincs benne potenciál, de semmi olyanról nem tett tanúbizonyságot, ami alapján akár azt feltételezhetném, hogy működőképes a formátum és talán csak idő kell neki, hogy kinőjje magát. Bármennyire is fájt azt kell mondanom, hogy ennél unalmasabb sitcomot én idén még nem láttam. És itt jön be a történetbe az, hogyha ez nem egy kamerás lenne, hanem négy kamerás, akkor valószínüleg viccesebb lenne, kötetlenebb és szórakoztatóbb. Ezzel szemben így bukta. Csúfos. 40%


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék