Family Guy-fan vagyok

Kerekes József hosszú évtizedek óta meghatározó hangja a magyar szinkronnak. Shrektől Ace Venturán át a Family Guy-on keresztül többszázezer percen át hallgathattuk már. Nem hivatalos adatok szerint közel 700 filmben szólalt már meg. Riporterünk egy szabad percében kérdezte a művészt többek között arról, hogy az ötödik X elején miért gondol a szakmára úgy, mint egy rapid sakkversenyre.

Hirdetések

– Fenn vagy valamelyik közösségi oldalon?

– Igen, van személyes Facebook-oldalam. Annyira nem vagyok mániákus, de megmondom őszintén, hogy amikor volt a szülinapom, nagyon sokan írtak. Ezen fölbuzdulva minden nap szánok arra öt-tíz percet, hogy megnézzem, hogy kinek van szülinapja a barátaim közül és küldök pár sort. Meg az nagyon tetszik benne, hogy a hírek pillanat alatt jönnek-mennek. Akár szomorú vagy vidám vagy csak figyelemfelkeltő dolgok. Telefont meg minden egyebet helyettesít egy ilyen közösségi oldal, meg jó, hogy egy helyen ott van minden.

– Hivatalos Facebook-oldalon nem gondolkodtál?

Nem. Annál én kishitűbb vagyok. Néha megnézem, milyen vélemények vannak rólam az interneten, eléggé megoszlik. De nem is szabad ezeket olvasni. Nekem az fontos, hogy akinek adok a véleményére, azoknak tetszik, amit csinálok. Általában olyanokkal találkozom, akik pozitív visszajelzést adnak. A negatívval azért nem találkozom, mert az inkább magában tartja. De a neten néha látok ilyet.

Kerekes József
További fotókért kattints a Képgalériára a cikk alatt!

– Hogyan kezdődött a szinkronnal kialakult „szerelem”?

– A főiskolán volt szinkron óra, amelyet akkor Vas János tanár úr tartott. Amatőrként, mint Pinceszínházas mentem ki Mezei Éva nénihez a Pannóniába a Hűvösvölgyi útra.

A mai napig élvezem a szinkront, mert az nekem egy játék. Olyan, mint egy rapid sakkverseny – pláne, hogy most fölgyorsult a világ –, az ember bemegy, kezébe veszi a szöveget és egyszer csak meglátja a képet és rögtön mondani kell.

– A szakmában mindenki Pubinak becéz?

Körülbelül 15 éves koromban kaptam ezt a nevet. Ahogy a Huszár Károly Pufi volt vagy a Stohl András Buci. Volt egy-két kolléganőm, aki azt mondta, hogy „egy felnőtt embert nem fogok így hívni”.

– Mostanában melyik szinkronszerepeddel azonosítanak az emberek, ha találkoznak veled az utcán?

– A Shrek-ből a Szamár még sokszor előjön. Aztán mostanában elég nagy sláger a Family Guy, azt nagyon szeretik. Viszont Jim Carrey már halványul. Még egy két tradicionális, mint az Ace Ventura vagy esetleg a Dumb és Dumber néha eszükbe jut azoknak, akikkel találkozom. Meg ugye van A maszk, amit emlegetni szoktak – azt ugye nem én csináltam –, és egy ideig még kijavítottam őket, most már inkább nem akarom a zavart „kelteni”.

– A maszk idején Jim Carrey még nem volt akkora fogalom. A szinkronrendező akkor még castingolt arra a filmre. Rátóti Zoltán lett így Jim Carrey, én pedig egy nyomozót játszottam. A múltkor ment valamelyik csatornán, belenéztem, és őszintén megmondom, hogy tetszett, amit hallottam.

– A Family Guy szinkronrendezője, Dóczi Orsolya milyen instrukciókkal látott el a munka elején?

– Dóczi Orsival már nagyon régóta ismerjük egymást. Megbízik bennem, szeret. Minden karakternek volt valami leírása. Peternek olyasmi volt, hogy „hülye, nagypofájú, ostoba barom”.

Family Guy, és Peter-fan vagyok. Meg kell nézni azt a dagadt fejét, imádom. Én azt gondolom, hogy egy ország szabadságfokát is jelzi, hogy egy ilyen sorozatot meg lehet csinálni. Sokszor vinnyogva röhögök, máskor meg könnybe lábad a szemem és bőghetnékem van, hogy ezeket ki lehet mondani. Magyarországon egy ilyen sorozatnak a töredéke sem készülhetne el, mert az összes párt, meg az ilyen -izmus meg olyan -izmus azonnal, lélekszakadva rohanna az ombudsmanhoz, a parlamenthez meg az alkotmánybírósághoz, hogy „ezt kikérem magamnak”. Én meg azt gondolom, hogy igenis ez a szabadság. Nem szabadosság, mert ugyanúgy osztja a zsidót, a katolikust, a feketét, a fehéret, ázsiait, tök mindegy. Nincs olyan, hogy valaki kimarad. Mindenki megkapja a magáét.

– Az eredeti változatban sok karakternek ugyanaz az ember adja a hangot. Például Peter, Brian és Stewie mind Seth MacFarlane különböző hangszínein szólal meg. A magyar változatban nem lehetett volna elképzelni, hogy egy színész több karakter hangját is elvállalja?

– Ez megint elhatározás kérdése volt a szinkronrendező részéről. Néha bennem volt a kisördög, hogy milyen lett volna több szereplőt is megszólaltatni. Az egy izgalmas játék lett volna. Volt egy nagyon jó kis négyrészes angol tévésorozat, amelynek Aprics László volt a szinkronrendezője. A 19. század legvégétől 1945-ig játszódott. A szereplők 17 évestől olyan 75-ig öregedtek, amelyet hangban nekünk követnünk kellett. Azt nagyon szerettem.

– Még a Kamaraszínházban az Egy szerelem három éjszakájában énekes szereped volt. Nem akartál soha a színházon kívül is zenélni?

– Nem, én tojógalamb vagyok. Pedig nagyon sok zenés darabban voltam benne. Imádok így danolászni, meg a lányaimnak énekelni, de a mai napig, ha énekes szerepem van, mindig stresszelek előtte. Szeretek énekelni, de nem vagyok annyira biztos magamban, hogy nyugodtan kiálljak egy közönség elé. A szinkron az más. Ott elvagyok, mint hal a vízben. Ott nehéz zavarba hozni.

– Milyen zenét hallgatsz?

– Nekem teljesen mindegy. A népdaltól az operettig jöhet minden. Múltkor bementünk a nejemmel az egyik bevásárlóközpontba egy ruhaüzletbe és öt perc után kezdtem úgy érezni magam, mint Michael Douglas az Összeomlás c. filmben. Hogy „most nekem innen ki kell mennem” – vártam rá ott a próbafülkéknél. Eleve kicsit furcsán éreztem magam, hogy várok a próbafülkénél, ahol tizenéves lányok álltak sorba. Ment ez a tuc-tuc zene és nekik a szemük se rebbent. Én pedig egyszer csak azt éreztem, hogy rezonálni kezd a csontom erre a zenére. Azt éreztem, hogy ha még egy percig maradok, akkor fölrobbanok. Ha nem robbanok föl, akkor elkezdem borogatni a polcokat. Fizikai rosszullét kerülgetett.

Kerekes JózsefTovábbi fotókért kattints a Képgalériára a cikk alatt!

A lovakat lelövik, ugye? c. színdarabban egy maratoni táncversenyről van szó, és te is táncra perdülsz.

– Igen, 11 pár ropja benne, amíg ki nem esik. Mi a második felvonás közepe előtt esünk ki. Maga a film, amin a darab alapul, a harmincas években játszódik, de a darab át van téve a napjainkba. Tehát ez egy csopaki táncverseny. Mutatott az Eszenyi Enikő, a rendező korabeli híradó felvételeket ilyen versenyekről és döbbenetes: az emberek úgy dőltek ki, mint a zsák. Addig nyomták, amíg bírták. Kidőltek, jöttek az ápolók és elvitték őket. A nézők meg, mint régen a rómaiak, ültek benn és nézték! Hátborzongató!

– Három lányod van. A legkisebb még nincs két éves. Ő hallott vagy látott már téged a tévében?

– Nem nagyon hagyjuk, hogy tévézzen. Bár, ahogy egyre nagyobb lesz, többet nézi. Gyerekkoromban még a grundon is azt mondták, hogy én „tévébuzi” vagyok. Amikor lementem a haverokhoz – igaz, akkor még csak egy csatorna volt –, percre pontosan elmondtam, egész este tízig a műsort, hogy mi lesz a tévében.

Luca – a legkisebb lányom – nem néz annyi tévét. Esetleg este, etetés közben egy kicsit. Mikor még kisebb volt, akkor a Baby TV-t nézte, amiben ugye nem nagyon beszélnek. Mostanában pedig a Mackó Show a nagy kék házban-t meg a Bogyó és Babócá-t szereti. Egyelőre talán még nem tűnne föl neki, ha hallana a tévében. Meg, hát egyébként is egész nap kapja tőlem a showműsort.

– A másik két lányod mit szól a munkádhoz?

– Fanni 16 éves, Nóra pedig 12. Büszkék rám, természetesen. Fanni, akármennyire is lázadó tinédzser, mikor a suliban többen is felkapták a fejüket, hogy az apja Peter Griffin hangja a Family Guy-ból, vagy régebben a Szamáré a Shrek-ből, az azért imponált neki. De már megszokták, hogy hallanak engem a tévében.

– Ők nem kokettálnak a színészettel, a szinkronizálással?

– Hál’istennek nem. Fannit abszolút nem érdekli. A Nóriban bizsereg valami, de szerintem csak annyira, hogy az apjának is ez a foglalkozása.

Manapság nagyon kevés olyan színész van, aki dolgozik sokat és még boldog is. Rengeteg olyan színész van, akinek elvileg megy a szekér és mégse boldog. Én még a Film Színház Muzsika generációja vagyok. A hetvenes években alig vártam a szombat reggelt, hogy mikor jön a postás és dobja be a Film Színház Muzsikát.

Ma meg csak az számít, mi volt tegnap a Megasztár-ban. Közben meg igazságtalan a világ, mert ki emlékszik már a korábbi évek versenyzőire? Ezek, mint a szappanbuborékok! A lányom most tanulja, hogy kell fújni, és rém boldog, ha sikerül neki.

A pályám legelején játszottam tévéjátékban. Ez ma már nincs. És ezért kérem ki mindig magamnak, mikor elkezdik, hogy „Kerekes József, szinkronszínész”. Nem, én színész vagyok és a szakmám egyik ága – amit elég gyakran csinálok – a szinkronizálás. Attól még színész vagyok, mert közben játszom színházban is. Az, hogy most éppen melyik megy jobban, az más kérdés. A régi nagyokra, akik sokat szinkronizáltak – merte volna valaki akkor azt mondani, hogy „XY, szinkronszínész”. Persze, hogy nem merte volna senki azt mondani, mert a szinkron mellett készült évi negyven tévéjáték, meg húsz nagyjátékfilm. Persze akkor is megvolt az a húsz-harminc ember, aki mindenben benne volt. De mivel nagyon sok film és tévéjáték készült, ezért majdnem a szakma egésze dolgozott, és lehetett őket látni.

– Mit csinálsz, mikor nem szinkronizálsz, vagy a színpadon játszol?

Hirdetések

– A család mellett a kikapcsolódást az jelenti, mikor a kis kertünkben a ház körül tevékenykedem: amíg még nincs befüvesítve, azt én kapálgatom, fölásom, megmetszem a rózsákat, lepermetezem, kicsit megkapálom a virágokat. Az egyik szomszédtól – tündéri néni – kaptunk magról vetett paradicsomot. Amikor lehet, reggel kimegyünk Lucával és megnézzük, hogy hogy állnak a paradicsomok. Úgyhogy most van vagy 40-45 tövünk. Imádom – paradicsomot eszem paradicsommal –, szóval nem félek, hogy nem fogy el.

Gárdonyi Ágnes
Fotó: Csáti Viktor

361 thoughts on “Family Guy-fan vagyok

 1. I have been surfing online more than three hours these days, yet I never found any interesting article like yours. It’s lovely worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the internet might be much more useful than ever before.

   
 2. Fabulous, what a website it is! This webpage provides helpful information to us, keep it up.

   
 3. What’s up to every body, it’s my first visit of this blog; this weblog consists of remarkable and in fact good stuff in favor of readers.

   
 4. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

   
 5. Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

   
 6. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem resolved soon. Cheers

   
 7. I read this article fully regarding the comparison of newest and previous technologies, it’s remarkable article.

   
 8. I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you write about here. Again, awesome web site!

   
 9. Whats up this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

   
 10. I’ve recently started a web site, the info you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

   
 11. What’s up to every body, it’s my first pay a visit of this blog; this website contains awesome and in fact fine stuff for readers.

   
 12. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is also very good.

   
 13. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is also really good.

   
 14. Howdy I am so happy I found your webpage, I really found you by mistake, while I was researching on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome job.

   
 15. Лаки Джет 1win – это возможность получить незабываемые впечатления и выиграть деньги одновременно. Отталкивайся от успеха и победы с игрой Лаки Джет на официальном сайте 1win.

   
 16. I’m now not sure where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while studying more or working out more. Thank you for wonderful information I used to be on the lookout for this information for my mission.

   
 17. An interesting discussion is worth comment. I believe that you ought to write more on this issue, it might not be a taboo subject but usually people do not speak about such topics. To the next! Kind regards!!

   
 18. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

   
 19. I’m now not sure where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while studying more or understanding more. Thank you for fantastic information I used to be looking for this information for my mission.

   
 20. I like the valuable information you supply in your articles. I will bookmark your weblog and test again here frequently. I am somewhat certain I will be told lots of new stuff right here! Good luck for the following!

   
 21. Excellent blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Thanks a lot!

   
 22. I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

   
 23. This article is truly a good one it helps new internet users, who are wishing for blogging.

   
 24. Хотите получить идеально ровные стены в своем доме или офисе? Обратитесь к профессионалам на сайте mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предлагаем услуги по механизированной штукатурке стен любой сложности и площади, а также гарантируем качество работ и доступные цены.

   
 25. Wonderful site you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

   
 26. I think this is one of the such a lot important information for me. And i’m satisfied reading your article. However wanna statement on few general things, The website taste is great, the articles is actually nice : D. Good activity, cheers

   
 27. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too magnificent. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read far more from you. This is actually a great website.

   
 28. Great web site you’ve got here.. It’s hard to find good quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!

   
 29. Хотите получить идеально ровные стены в своем доме или офисе? Обратитесь к профессионалам на сайте mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предлагаем услуги по механизированной штукатурке стен любой сложности и площади, а также гарантируем качество работ и доступные цены.

   
 30. Хотите заказать стяжку пола в Москве, но не знаете, где искать надежного подрядчика? Обратитесь к нам на сайт styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по устройству стяжки пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ.

   
 31. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

   
 32. Hey! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

   
 33. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

   
 34. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you

   
 35. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very accurate information Many thanks for sharing this one. A must read article!

   
 36. Онлайн казино радует своих посетителей более чем двумя тысячами увлекательных игр от ведущих разработчиков.

   
 37. First off I want to say fantastic blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thanks!

   
 38. В нашем онлайн казино вы найдете широкий спектр слотов и лайв игр, присоединяйтесь.

   
 39. I always used to read post in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for articles, thanks to web.

   
 40. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Short but very accurate information Thank you for sharing this one. A must read article!

   
 41. I’ve read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to create one of these great informative web site.

   
 42. Greetings from Florida! I’m bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site!

   
 43. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

   
 44. This is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very accurate information Thanks for sharing this one. A must read article!

   
 45. Hi everyone, it’s my first pay a visit at this website, and piece of writing is in fact fruitful in favor of me, keep up posting such articles.

   
 46. Hi, I do believe this is an excellent web site. I stumbledupon it 😉 I will come back once again since I bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

   
 47. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Thank you!

   
 48. I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

   
 49. Hello there, simply was aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate when you continue this in future. Many folks shall be benefited from your writing. Cheers!

   
 50. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your next post thank you once again.

   
 51. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Reading this info So i’m satisfied to exhibit that I have a very just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot no doubt will make certain to don?t disregard this web site and give it a look on a constant basis.

   
 52. I am truly glad to read this weblog posts which consists of plenty of useful information, thanks for providing such information.

   
 53. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

   
 54. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Kudos

   
 55. After checking out a number of the blog posts on your website, I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please check out my web site as well and let me know how you feel.

   
 56. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i’m glad to exhibit that I have a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much undoubtedly will make certain to don?t overlook this site and give it a look on a continuing basis.

   
 57. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

   
 58. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough folks are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something concerning this.

   
 59. In fact no matter if someone doesn’t understand then its up to other viewers that they will help, so here it occurs.

   
 60. Hi my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with almost all important infos. I’d like to peer more posts like this .

   
 61. Good day! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thank you

   
 62. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

   
 63. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

   
 64. Appreciating the dedication you put into your website and in depth information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

   
 65. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s equally educative and interesting, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

   
 66. Thank you for any other informative web site. Where else may just I am getting that kind of info written in such a perfect approach? I have a project that I am simply now operating on, and I have been at the glance out for such information.

   
 67. I used to be recommended this website by means of my cousin. I am now not positive whether this publish is written by means of him as no one else understand such unique approximately my problem. You are amazing! Thank you!

   

Comments are closed.

Next Post

Beszélgetés Seder Gáborral a Café Stone-ban

sze szept 26 , 2012
<p>Seder Gáborral készítettünk interjút a <a href="http://bss.sch.bme.hu/video/latest">Budavári Schönherz Stúdió</a> szakmai és személyes segítségével. Gábort leginkább szinkronhangként ismerhetnek a nézők  - ő <strong>Quagmire </strong>vagy <em>A helyszínelők</em> <strong>Warwick Brown</strong>jának magyarhangja, de <em>A nevem Earlben</em> meg a <em>Veronica Marsban</em> is hallhatták. A beszélgetés apropója az volt, hogy Seder Gábor a színészet mellett rajzolással is foglalkozik és néhány művét kiállították a <a title="A kávézó Facebook-oldala" href="http://bss.sch.bme.hu/video/facebook.com/CafeStone2012" target="_blank" rel="noopener">Cafe Stone</a>-ban a Wesselényi utcában.<br />A rajzokat október közepéig tekinthetik meg, közben pedig a kedves pincérnők finom kávét szolgálnak fel, ízlés szerint.</p>