A MAGYAR SZINKRON MINDENNAPJAI

Hirdetések

Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:pén 09:03
76 éves a hangok hangja, aki nélkül televízió évekig nem "működött". Nevét többet hallhattuk, mint a sajátunkat. Jó egészséget és Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a kiváló Bozai Józsefnek!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:pén 09:03
Már alig várjuk, hogy a kiváló Csőre Gábor szmokingos hangját is meghalljuk! Biztosan szuper lesz, mint minden más munkája!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:pén 01:03
Hegedűs D. Géza mostanában annyit szinkronizál, mint amennyit ebben a jelenetben hallhatjuk....keveset. Pedig a kiváló színész számtalan emlékezetes szinkron főszereplője volt. A kis szemtanú egy szuper film, ami nem csak izgalmas, de egy különleges világot is bemutat. A magyar változat is nagyszerű, nem beszélve a film zenéjéről. Reméljük lesz még szinkronrendező, akinek sikerül majd a nagyszerű művészt újra mikrofon elé csábítani!

Nektek van kedvenc Hegedűs D. Géza szinkron?
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:csü 10:03
Makay Sándor egyik utolsó nagy szerepe volt Carl szinkronja. A mai napig emlékezetes az alakítása. Most várható egy kisfilm, de vajon ki lenne jó hang? Osszátok meg velünk a lehetséges megoldásokat!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:sze 07:03
Lássuk, ki az aki szívesen venné, ha Jennifer Lawrence lenne a barátnője? Íme néhány vicces próbálkozás a témában, természetesen szuper szinkronnal.
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:márc:sze 01:03
Két isteni színésznő, akik hatvan éve együtt kezdték a pályát és azóta is barátok. Rájuk nézve nekünk először Pásztor Erzsi és Kassai Ilona hangja ugrik be. Ti kikkel szeretitek őket magyarul hallani?
Hasznos volt?