A MAGYAR SZINKRON MINDENNAPJAI

Hirdetések

Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:vas 08:05
Bár Gálvölgyi János régóta nem vállal már szinkront, de természetesen az ő neve is igen fontos helyen van a magyar szinkron történetében! Rajzfilmek sokasága mellett a Derrick sorozat, Hrabal művek filmfeldolgozásai és még számtalan zseniális szinkronszerep köthető hozzá.

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a kiváló művésznek!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:vas 07:05
Nagy Gábor színművészt azért is köszöntjük különösen nagy tisztelettel, mert régóta visszavonult szinte minden nyilvánosságtól.

Évtizedekig volt része a hazai filmgyártásnak, számtalan emlékezetes szerep köthető hozzá. Sokat szinkronizált, kellemes, megnyugtató hangszíne rengeteg pozitív hősnek adott szuper magyar változatot. Természetesen színpadon is megmutatta tehetségét.

Ezúton kívánunk nagyon jó egészséget és Nagyon Boldog Születésnapot!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:vas 07:05
Nagyon Boldog gyermeknapot kívánunk minden gyereknek és gyerek lelkű felnőttnek a gyerek Molnár Piroska elbűvölő fotójával!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:szo 10:05
A csodaszép Hűvösvölgyi Ildikó versmondó lányos versmondásával kívánunk mindenkinek szép hétvégét!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:pén 11:05
Igazi színészóriás és egyben óriás hang is volt, bár valószínűleg ma már kevesebben ismerik a nevét. Mádi Szabó Gábor évtizedekig játszott színpadon, filmen és a magyar szinkronban is. Hangja egyszerre hordozta magában az eleganciát és a kemény férfiasságot is. Figurái határozottak, és sokszor kémények voltak. Persze bőven játszott kedves és követhető szerepeket is.

Reméljük, hogy még sokáig fogunk rá emlékezni tévés és szinkron szerepein keresztül is!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2024:máj:pén 05:05
És, ha már ikonikus párok, akkor Csernák János és Harrison Ford "találkozása" a legjobbak közé tartozik. Most az is kiderül, hogy kinek köszönhetjük a közös játékokat?
Magyarszinkron.hu
Hasznos volt?